Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Termékek Kategória:

Párásító berendezés

Ultrahangos párásító

Cikkszám: U250

Gyártó: BONECO

Akciós termékek
46 990 Ft

Ideiglenesen nem rendelhető.

 

Gyerekszoba párásító, digitális kijelzővel és páraszintszabályzóval. Kicsi levehető víztartály, aromaterápia. Salvus inhalálásra csak korlátozottan alkalmas.

Ultrahangos hidegpárásító készülék gyerekszobába?

A kicsi babák kifejezetten rosszul viselik az alacsony páratartalmat. A téli időszakban a fűtéssel szárított levegőben gyakoribbak a légúti megbetegedések. Ez jórészt kivédhető, ha a páratartalmat az optimális szinten tartja a kisgyerek szobájában.

Tudta, hogy a száraz levegőben fogékonyabbak a kisbabák a fertőzésekre? Tudta, hogy egy 20%-os páratartalmú helyiségben 80%-kal nagyobb fertőzés veszélyt jelentenek a levegőben lebegő vírusok?

Száraz levegő kezelésére hatékony és hosszú távon megoldást keres?

A BONECO U250 ultrahangos hidegpárásító kitűnő választás lehet gyerekszobába, kicsi mérete és hatékony működése miatt. Az 5. generációs fejlett BONECO ultrahangos technológiának köszönhetően az ultrahang membrán a vizet mikroszkopikus méretűre porlasztja szét. Ezek a kis vízcseppecskék könnyedén elkeverednek a levegő részecskéivel. A páratartalom gyorsan és érezhetően javulni fog.

Hogyan teheti könnyebbé mindennapjait, ha a BONECO U250 ultrahangos hidegpárásítót használ gyermeke szobájában?

 • Nem kell tartania a túlpárásítás kényelmetlenségeitől, mert a digitális páraszintszabályzóval ellátott hidegpárásító a beállított értéken tartja a páratartalmat. A legtöbb kicsi ultrahangos hidegpárásító nem rendelkezik páraszintszabályzóval.
 • Az ultrahangos hidegpárásító készülék ideális választás lehet egy kisebb-nagyobb gyerekszobába (max. 50m2-ig), mert a páratartalom rövid időn belül érezhetően javulni fog. A páradús levegőben gyermeke alvása pihentetőbb lesz, valamint a már kialakult felső légúti megbetegedések gyógyulási idejét is felgyorsíthatja a megfelelő páratartalom.
 • A digitális kijelzős párásító működtetése nem bonyolult, nem kell sok időt töltenie a készülék üzembe helyezésével, órákon át tanulmányoznia a használati útmutatót.
 • Az Ön kényelmét biztosítja: az emlékeztető kijelző, ha vizet újra kell tölteni, a karbantartás kijelző, az ezüstrúdcsere (a víz higiéniáját biztosítja) kijelző
 • Megfelelő és rendszeres karbantartás a párásító hosszú élettartamát biztosítja. A tisztítókefe alaptartozék, mellyel könnyedén és egyszerűen elvégezheti a takarítást.
 • Az inox-kerámia ultrahang membránt hosszú távú működésre tervezték
 • Letisztult formavilágú, minden stílusú gyerekszobába elhelyezhető
 • A diszkrét kék háttér világítás (igény szerint kikapcsolható)  megnyugtató hangulatot teremt gyermeke szobájában. A csendesen működő párásító pedig egyáltalán nem fogja zavarni babáját az esti alvás közben
 • Elkötelezett híve az aromaterápiának? Cseppentsen néhány csepp illóolajat a párásító aromakapszula tartójába és élvezze annak jótékony hatását

Higiénia a gyerekszobában

Vajon higiénikus párát porlaszt ki az ultrahangos párásító? A tökéletes vízhigiéniát a BONECO vízlágyító patron és az antibakteriális ezüstrúd biztosítja. A vízlágyító patron kiszűri a csapvízben található ásványi anyagokat, így egy szűrt, lágyított és káros anyagoktól mentes vízpára kerül a levegőbe.

Szükséges a tartályban lévő víz csíramentesítése? Miért javasolt az antibakteriális ezüstrúd használata az ultrahangos hidegpárásító készülékben? A vízben könnyedén elszaporodhatnak a betegséget okozó mikroorganizmusok, valamint a tartályban felejtett víz algásodást is okozhat. Az ezüstrúd tökéletes higiéniát biztosít a párásítóban.

Salvus párásítás BONECO ultrahangos párásítóval

A téli időszakban gyakran merül fel igényként a jótékony hatású Salvus gyógyködös inhalálás lehetősége. A BONECO ultrahangos párásítói alkalmasak Salvus párásításra.

A BONECO U250 párásító kis mérete miatt csak korlátozottan használható Salvus inhalálásra. Ha gyakrabban merül fel igényként a Salvus gyógyködös kúra igénye, akkor javasoljuk, hogy a nagyobb méretű BONECO U350 ultrahangos párásítót használja.

A csomag tartalma:

 

 • ultrahangos párásító
 • elektromos csatlakozó 240/24V adapterrel
 • A250 Pro vízlágyító patron
 • ISS (7017) Antibakteriális ezüstrúd
 • tisztító ecset
 • használati útmutató

Párásító kapacitás:      3  dl/óra
Max. szoba méret: 50 m2 / 125 m3
Teljesítmény: 11/20W
Feszültség: 100-240V/50-60Hz
Zajszint: 38-41 dB(A)
Víztartály mérete:  3.5 liter
Méret: 24 x 120 26,3 cm
Súly: 1,9kg

Garancia 1 év

A termék bruttó végfelhasználói ára: 46 990 Ft

Ideiglenesen nem rendelhető.

 

További képek
vissza Előző termék Következő termék

Ultrahangos párásító kapcsolódó cikkei:

BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon