Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Termékek Kategória:

Konyhai berendezések

A világ talán legmodernebb borosüvegdugóját, a német Cloer cég igazi ínyenceknek fejlesztette ki – akik szeretik a különleges borokat és szeretnék a zamatukat akár egy hét múlva is ugyanolyannak érezni.

Borosüvegdugó vákuumos

Cikkszám: CL 9870

Gyártó: CLOER

Akciós termékek
8 990 Ft

Raktárról azonnal.

A világ talán legmodernebb borosüvegdugóját, a német Cloer cég igazi ínyenceknek fejlesztette ki – akik szeretik a különleges borokat és szeretnék a zamatukat akár egy hét múlva is ugyanolyannak érezni.

Ha Ön is magára ismert, ráadásul szereti az újdonságokat elsőként kipróbálni – a vákuumos bordugónak Önnél is ott a helye.

A készülék az oxigén kiszívásával a bort frissen tartja, így pont olyan az íze, mint a palack felbontása után közvetlenül, kedvező ára pedig akár egy palack „elromlott” bor megmentésével visszajön.

  • Teljesen automatikus működés
  • Majdnem minden borosüvegre illeszkedik
  • Védelem a palack felborulása esetén
  • Folyamatos nyomásmérés
  • Digitális hőmérő
  • Beépített digitális napszámláló

A 2 db AAA (mikro) ceruzaelem behelyezése után a Cloer 9870 vákuumos borosüvegdugó automatikusan bekapcsol, amint Ön egy nyitott borospalack szájára rakja. A bordugó ekkor 0,3 -0,4 bar nyomással „levetőtleníti” az üveget és ezt a szintet a nyomásmérésnek köszönhetően folyamatosan szinten tartja. A rövid művelet után a készülék kijelzőjén megjelenik a hőmérséklet °C-ban. A DISPLAY gomb megnyomására a kijelző kék háttérvilágítása bekapcsol így sötétben is jól látható a a bor hőmérséklete, valamint könnyen ellenőrizheti, hogy a palackra hány napja helyezte rá a vákuumos bordugót.

A készülék „felborulás védelem” funkcióval is rendelkezik. Ha a borospalack véletlenül eldől, a borosüvegdugó – ezt automatikusan érzékelve –nem szívja fel a bort, amely tönkre is tehetné a készüléket. Így a borosüvegdugó is és a bor is épségben marad az Ön jókedvéről nem is beszélve.

Ideális és különleges ajándék borkedvelő barátoknak, családtagoknak, ha kifogyott az ötletekből, – kockás zoknit és nyakkendőt pedig nem szeretne venni idén karácsonyra.


2év garancia

Cloer 
Germany

A termék bruttó végfelhasználói ára: 8 990 Ft

Raktárról azonnal.


További képek
vissza Előző termék Következő termék

Borosüvegdugó vákuumos kapcsolódó cikkei:

BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon