Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Termékek Kategória:

Konyhai berendezések

Lassú gyümölcsprés

Cikkszám: E400

Gyártó: STEBA

Akciós termékek
76 990 Ft

Rendelhető, de nem raktárról.

Lassú gyümölcs és zöldségpréselés, nagyobb enzim és vitamintartalmú italok. Majdnem minden gyümölcshöz és zöldséghez alkalmas, halk működésű, hatékony gyümölcsprés. Nemesacél burkolat.

Játszi könnyedséggel varázsolhat a poharakba rostos, vitamindúsabb italokat. A Steba E400 lassú gyümölcsprés választásával szinte minden kemény zöldséget és gyümölcsöt teljes mértékben kisajtolhat, anélkül, hogy bármilyen hő keletkezne a préselés során és az vitaminveszteséggel járna.

A Steba E400 lassú gyümölcsprés 400Wattos teljesítménye mellett halk működés jellemzi. A masszív csigaprés elbánik szinte minden keményebb gyökérzöldséggel, mint a répa, cékla, zeller vagy akár a káposztafélékkel is próbálkozhat. Gyümölcslé készítéséhez akár nagyobb darabokat is betölthet a nagyméretű betöltőnyíláson, a Steba E400 lassú présen ez sem fog ki.

A Steba E400 lassú gyümölcsprés darabjai teljesen szétszedhetőek, így minden darabja könnyen tisztítható, akár mosogatógépben is. Az 1 literes gyümölcslégyűjtő kancsó mellett, 1 liter törkölyt is külön gyűjthet, melyet felhasználhat később sütemények alapanyagául is vagy akár joghurttal fogyasztva.

A lassú gyümölcsprések előnye

A Steba E400 lassú gyümölcsprés előnye a viszonylag alacsony teljesítmény, így a lassabb préselésnek köszönhetően nem „égnek” el a hasznos vitaminok, és enzimek. Egészségesebb, dekoratívabb italokat készíthet. 
Hogy miért? A lassú gyümölcspréselés következtében a lé kevésbé oxidálódik, így nem színeződik el pár perc elteltével sem. Homogénebb italokat kapunk, nagyobb rosttartalommal, szebb textúrával.

Válassza a Steba E400 lassú gyümölcsprést, ha aktív életmódot folytat, sportol, vagy ha egészségesebb italokat készítene otthonában. Kifejezetten ajánlott a téli időszakban is, a vitaminok egyszerűbb pótlására. A Steba E400 lassú gyümölcsprésben nem fog csalódni, tegye kosarába és rendelje meg még ma! Ajándék receptekkel.

1 év garanciával!

Teljesítmény: 400 Watt
Súly: 5,4 kg
Méret: 56x25x18 cm

A termék bruttó végfelhasználói ára: 76 990 Ft

Rendelhető, de nem raktárról.


További képek
vissza Előző termék Következő termék

Lassú gyümölcsprés kapcsolódó cikkei:

BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon