Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Lanaform Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Wellness

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Termékek Kategória:

Konyhai berendezések

Lassú gyümölcsprés

Cikkszám: E400

Gyártó: STEBA

69 990 Ft

Raktárról azonnal.

Lassú gyümölcs és zöldségpréselés, nagyobb enzim és vitamintartalmú italok. Majdnem minden gyümölcshöz és zöldséghez alkalmas, halk működésű, hatékony gyümölcsprés. Nemesacél burkolat.

Játszi könnyedséggel varázsolhat a poharakba rostos, vitamindúsabb italokat. A Steba E400 lassú gyümölcsprés választásával szinte minden kemény zöldséget és gyümölcsöt teljes mértékben kisajtolhat, anélkül, hogy bármilyen hő keletkezne a préselés során és az vitaminveszteséggel járna.

A Steba E400 lassú gyümölcsprés 400Wattos teljesítménye mellett halk működés jellemzi. A masszív csigaprés elbánik szinte minden keményebb gyökérzöldséggel, mint a répa, cékla, zeller vagy akár a káposztafélékkel is próbálkozhat. Gyümölcslé készítéséhez akár nagyobb darabokat is betölthet a nagyméretű betöltőnyíláson, a Steba E400 lassú présen ez sem fog ki.

A Steba E400 lassú gyümölcsprés darabjai teljesen szétszedhetőek, így minden darabja könnyen tisztítható, akár mosogatógépben is. Az 1 literes gyümölcslégyűjtő kancsó mellett, 1 liter törkölyt is külön gyűjthet, melyet felhasználhat később sütemények alapanyagául is vagy akár joghurttal fogyasztva.

A lassú gyümölcsprések előnye

A Steba E400 lassú gyümölcsprés előnye a viszonylag alacsony teljesítmény, így a lassabb préselésnek köszönhetően nem „égnek” el a hasznos vitaminok, és enzimek. Egészségesebb, dekoratívabb italokat készíthet. 
Hogy miért? A lassú gyümölcspréselés következtében a lé kevésbé oxidálódik, így nem színeződik el pár perc elteltével sem. Homogénebb italokat kapunk, nagyobb rosttartalommal, szebb textúrával.

Válassza a Steba E400 lassú gyümölcsprést, ha aktív életmódot folytat, sportol, vagy ha egészségesebb italokat készítene otthonában. Kifejezetten ajánlott a téli időszakban is, a vitaminok egyszerűbb pótlására. A Steba E400 lassú gyümölcsprésben nem fog csalódni, tegye kosarába és rendelje meg még ma! Ajándék receptekkel.

2 év garanciával!

Teljesítmény: 400 Watt
Súly: 5,4 kg
Méret: 56x25x18 cm

A termék bruttó végfelhasználói ára: 69 990 Ft

Raktárról azonnal.


További képek
vissza Előző termék Következő termék

Lassú gyümölcsprés kapcsolódó cikkei:

BONECOSTEBACLOERLanaformKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon