Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Termékek Kategória:

Párásító berendezés

Ultrahangos párásító ezüst

Cikkszám: SB LB5

Gyártó: STEBA

Akciós termékek
44 990 Ft

Raktárról azonnal.

A német STEBA gyár ultrahangos párásítója ideális megoldást nyújthat Önnek, ha a párásítást automatikus módon kívánja megoldani. Nagy LCD kijelzőn mutatja a hőmérsékletet és a páratartalmat.

Ha gyakran kapar, fáj a torka, sűrűn előfordul légúti megbetegedés, érdemes a lakás páratartalmát figyelnie. Sok esetben a száraz levegő okoz egészségügyi tüneteket, kellemetlenségeket, mely egyszerűen megszüntethető:

az optimális páratartalom biztosításával.

A Steba LB5 digitális, ultrahangos hidegpárásító használatával szabályozhatja a levegő páratartalmát, automatikusan a megfelelő szintre állíthatja be.

A STEBA párásító használata elsődlegesen lakóhelyiségekben javasolt, ahol a helyiség mérete max. 80 m3, s nem jellemző a kemény víz.
Irodákban, közintézményekben is használható, azonban a higiénikus működést karbantartási felelős személlyel meg kell oldani.
A STEBA ultrahangos párásítót, mint minden ultrahangos hidegpárásítót a föld szintjétől legalább fél méteres magasságban javasolunk elhelyezni.

A Steba LB 5 ultrahangos párásító készüléket helyezze el a nappaliban, előtérben, lakószobában, de ideális gyerekszobai párásítónak is.

GYerekszobai párásítás esetén ügyeljen arra, hogy kicsinye ne játékszernek használja a párásító készüléket, a nyomógombokat szülő kezelje csak.
A hideg pára belélegzése kifejezetten ajánlott kruppos tünetek, légúti megbetegedések esetén, ezért jó választás a STEBA párásítója kruppos gyermek mellé.

A STEBA ultrahangos párásítója a vizet felmelegíteni is képes, s nemcsak hidegpárát, hanem előfűtött, kellemes langyos párát is képes kifújni.

A STEBA párásító ultrahangmembránja rezegteti a vizet, szétporlasztja, s azt látványos ködként fújja ki a levegőbe.
A készülék lelke az utlrahang membrán, ennek védelme érdekében ne engedje, hogy a vízkő megkössön rajta, tisztítsa hetente (mint minden ultrahangos készüléket, hetente javasolt tisztítani)
A vízben található ásványi anyagok szétporlasztásra kerülnek a levegőben, mivel nagyhatékonyságú párakibocsátással rendelkezik. A fehér por jelenség elkerülése érdekében egy kerámia vízlágyító betéttel rendelkezik a STEBA ultrahangos párásító készülék.
Közepesen kemény víz esetén még hatékony, képes megszűrni a vízben található ásványi anyagokat.

A STEBA párásító automatikusan lekapcsol, ha a tartályból kifogy a víz.
Egy tartály vízzel (6 liter) akár egy teljes napon át is képes működni, azonban ez több tényezőtől függ:

 

  • a környezeti hőmérséklettől és páratartalomtól (mennyit kell a készüléknek üzemelnie)
  • hideg vagy előfűtött meleg párával használja-e a készüléket (ugyanis az előfűtéssel megnő a párakibocsátási teljesítmény)

 

A párakibocsátást Ön szabályozhatja. A szabályzáshoz az Ön kényelmét szolgálja a kis méretű távirányító.

A STEBA ultrahangos párásító használatával enyhülhetnek a reggeli torokfájások, a nyálkahártya állandó nedvesítésével megelőzhetőek a kruppos, asztmás rohamok, a gyakori légúti megbetegedések.

A beépített ionizátor negatív ionokkal tölti meg a levegőt, mely fertőtlenítő hatású, s segítségével a levegő az Ön otthonában az alpesi hegyek klímájához hasonlíthatóan friss lesz.
Az ionizáló használatával enyhülhet a fáradtság érzete, s e kellemes, optimális klímában javulhat a közérzete.

A STEBA LB 5 ultrahangos párásítón három párakibocsátási fokozat érhető el, melyek közül az egyik éjszakai üzemmód, amikor is kifejezetten energiatakarékosan működik a párologtató.
Energiatakarékos üzemben 40W  a készülék teljesítményfelvétele.

A páraszintet automatikusan méri, melyet a nagy LCD kijelzőn ki is mutat, a hőmérséklet mellett.

A STEBA párásítója még időzítővel is rendelkezik. Itt állíthatja be a kívánt üzemelési időtartamot.(12 órás időzítési lehetőség)

 

Minden beállítási mód elérhető a távirányító használatával is, mely a maximális kényelmet biztosítja Önnek. (Az ebbe való elem, nem tartozék)

A kerámia filtert évente javasolt cserélni, azonban a párásító üzemeltetése során a kerámia filter hatékonysága miatt egy természetes regenerálás rendszeresen (a víz keménységének függvényében) javasolt.

Ennek (könnyű és olcsó) kivitelezése, menete a használati utasításban megtalálható.

Müszaki adatok:

Teljesítmény:     140 W  (éjszakai üzemmód 40W)
Párakibocsátás: 180 ml/h - 400 ml/h 
Víztartály mérete: 6 liter
Súly: 3,8 kg
Méret: 34 x 22 x 23 cm
Max szoba méret: 30 m2 /60- 80m3/

A termék bruttó végfelhasználói ára: 44 990 Ft

Raktárról azonnal.


vissza Előző termék Következő termék

Ultrahangos párásító ezüst kapcsolódó cikkei:

BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon