Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Termékek Kategória:

Tartozékok

Salvus Gyógyvíz 1,5 liter

Cikkszám: SAL 150

Gyártó: Salvus

 

Nem rendelhető.

 

SALVUS INHALÁLÓ SÓKAMRA otthon. Teremtsen maga körül SALVUS gyógyklímát a BONECO ultrahangos párásító készülék segítségével az egyedülálló összetételű Bükkszéki természetes SALVUS gyógyvízből

A SALVUS gyógyvíz gyógyhatását már több mint fél évszázada felismerték. 1951 óta hivatalosan is elismert természetes gyógyvíz.

Keresse a patikákban!

A SALVUS gyógyvíz a Föld 91 természetes elemének több mint felét tartalmazza. A makroelemek jelentős mennyisége mellett az egészséges emberi életvitelhez nélkülözhetetlen, 11 féle ásványi vitamin is megtalálható benne. Az oldott anyagok mennyisége literenként mintegy 23.000 mg, ami közel ötvenszerese az ásványvizekkel szemben támasztott minimális követelménynek. Összetétele
világviszonylatban is egyedülálló! A gyógyászatban inhaláló- és ivókúraként alkalmazzák.

SALVUS INHALÁLÓ SÓKAMRA

A SALVUS® sókamrában a SALVUS® gyógyvízből ultrahangos porlasztó készülékkel ködöt állítunk elő. A képződő ködcseppek a SALVUS® gyógyvízben oldott anyagokat tartalmazzák, néhány mikrométer átmérőjűek, így elérik a mély légutakat is.

A belélegzett SALVUS® köd segíti a légutak megtisztulását, így ajánlott az egyébként egészséges dohányosoknak, városlakóknak, poros környezetben dolgozóknak. Különösen ajánlott a légutak hurutos, vagy nehezen ürülő váladékképződéssel járó megbetegedéseiben (egyes allergiás betegségek: pl. szénanátha) szenvedők kezelésére, a köhögés minden típusára.

Megelőzés céljából is bármikor alkalmazható.

Az inhalálókúra időtartama általában 3-10 nap, napi 1-2 x 15 perc.
Bár az első alkalommal előfordul, hogy az inhalálás kissé irritáló, torokingerlő érzéssel párosul, ez hamar megszűnik, és kifejezetten jól esik a kezelés.

Bár a tudomány és technika fejlődése számtalan új és hatásos gyógyszer megalkotását tette lehetővé, fentiek alapján kijelenthetjük, hogy napjainkban is helye van az alapjaiban évezredes múlttal rendelkező, kipróbált, természetes
gyógymódoknak.

Keresse a patikákban!

Orvosi figyelmet igénylő légzőszervi megbetegedésben szenvedők a SALVUS® sókamrában végzendő inhalálókúráról kérjék ki kezelőorvosuk véleményét!

A Salvus gyogyklima I.

Nem rendelhető.

 

vissza Előző termék Következő termék
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon