Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Grillsütő készülékek

Kinek érdemes elektromos grillsütőt választania?

Legkeresettebb termékek

Mit szól egy kényelmes grillezéshez, amikor nem számít a rossz idő, nincs korom, hosszas takarítás a parti után? Esőben grillparti! IGEN! Nem kell lemondania a grillparti élményéről zord időjárás esetén sem.

Mit szólna, ha mostantól Önnek is lenne lehetősége füst nélkül sütögetni? Biztos Önnek is örömére szolgálna, ha télen vagy rossz időben sem kéne lemondania a grill partik örömeiről, mert nem csak a kertben, hanem lakásban is részese lehetne ennek a fantasztikus élménynek…

A folyamatos technikai fejlesztéseknek köszönhetően minderre már lehetőségünk van, hiszen az elektromos grillsütőket ez az igény hívta életre. Az elektromos grillsütő számos előnnyel rendelkezik a hagyományossal szemben, így rengeteg kellemetlenségtől megkímélheti magát, hogyha kipróbálja ezt a remek életérzést kínáló találmányt.


Füstmentes sütögetés

Lefogadom sokszor gondolt már arra, hogy mennyire szívesen megszabadulna a grillpartik szinte egyetlen hátulütőjétől, a füsttől. Amikor vendégeket hívunk egy-egy kerti összejövetelre, mindig arról ábrándozunk, hogy minden tökéletesen sikerül, senki nem fog hibát találni a vendéglátásban. Így ha jó vendéglátók vagyunk, végül az egyetlen dolog, amely ellen mindeddig nem tehettünk, az a füst volt, melyet grillberendezésünk árasztott magából.
Az elektromos grill sütőfelületéről a kisült zsiradék rögtön lefolyik egy gyűjtőedénybe, nem csöpög a zsír az izzó parázsra vagy forró gázégőre, így teljesen füstmentessé teheti az összejövetelt és többé nem szükséges parázzsal, annak meggyújtásával bajlódnia sem.

 

Német Steba grillsütők


Jaj, csak le ne égjen…

Mind a hagyományos, mind a gázgrillnél sok lehetőségünk van arra, hogy a mennyei vacsorát szinte érthetetlenül elbaltázzuk. A faszenes grillnél például biztosan Ön is tapasztalta, hogy a begyújtáshoz használt olaj miatt kellemetlen mellékíz keletkezhet, mely ellen utólag nem sokat tehetünk. Egy másik kellemetlenség grillezés során, ha a vendégek késnek eddig semmit sem tehettünk, a friss húsok kihűltek és ha visszatettük a parázsra, akkor könnyen megégtek. Mostantól könnyen melegen tarthatja az ételt anélkül, hogy ettől kéne tartania.


Bárcsak lenne kertem

Korábban a grillberendezések többnyire csak kerti használatra voltak alkalmasak, most viszont eljött a grillpartik új korszaka: a beltéri grillezés. Ez nem csak azoknak előnyös, akik nem kertes házban laknak, hanem azoknak is, akik a grillezett ételek szerelmesei. Hogyha Ön is ilyen, akkor többé nem kell megvárnia a tavaszt egy-egy finom falatért, hanem az elektromos grillsütő segítségével bármikor összedobhat egy mennyei grill vacsorát.


Nincs rá időm

Vannak, akik azért nem szeretnek sütögetni, mert nincs idejük kivárni, míg a húsok elkészülnek a lassan felmelegedő kerti grillsütőiken. Ha Ön is közéjük tartozik, akkor érdemes kipróbálni az elektromos grillsütőt, amely bekapcsolás után máris készen áll a sütésre. Mindössze 5 percnyi várakozási időre van szükség, és a húsok is sokkal gyorsabban sülnek rajta. A fűtőszálak egyenletesen melegszenek, s így a lap egész területre helyezhetjük a húsokat, ami sokszorozza a grillezés gyorsaságát.


Buli után a takarítás

Nincs türelme bíbelődni a gyújtóssal, a szén beizzításával, a megfelelő hőmérséklet elérésével? Az elektromos grillsütő nagyon egyszerűen kezelhető, akár egy konyhai sütő, nincs szükség másra, mint hogy beindítsa és máris kész a sütésre. Hogyha pedig a sütés utáni elpakolás is fáradtságot okozott, s csak elvette a kedvét a grillezéstől, ez a probléma is megoldódott, hiszen az elektromos grillsütő takarítása félelmetesen egyszerű. A pereme fröcskölés gátló, a sütőlap pedig nem csak tapadásmentes, de kivehető is, ezzel könnyítve meg a háziasszonyok munkáját.

Az elektromos grillsütő, mely úgy adja vissza a grillezések hangulatát, hogy közben számos előnnyel rendelkezik a hagyományos változattal szemben, minden helyszínen kiváló. Lehet tél vagy nyár, napsütés, ború, vagy havazás, lakhat kertesházban, lehet erkélye, vagy élhet társasházban, ezzel a sütővel mindenképp jól jár. Jó sütögetést kívánok!


vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon