Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Konyhai berendezések

Házi készítésű nassolnivalók, kekszek

Legkeresettebb termékek

Készítsen saját kezűleg különféle sós és édes kekszeket! Az egyre hűvösebb napokon egyre többet tartózkodunk bent a lakásban, s mintha gyakrabban keresgélnénk nassolnivalót a környezetünkben.

 

Az egyre hűvösebb napokon egyre többet tartózkodunk zárt terekben, s mintha gyakrabban keresgélnénk nassolnivalót a környezetünkben.

Ön is észrevette ezt? S szeret rágcsálni?

Készítsen saját kezűleg különféle sós és édes kekszeket!

Nemcsak a keksz egyedi formája, hanem az a tudat is örömmel töltheti el Önt, hogy ismeri a keksz összetételét, tudja, hogy milyen alapanyagokból készült, s nem tartalmaz tartósítószert, adalékanyagot.

Netán étel allergiája van? Érzékeny a gluténre vagy candida diétát tart?

Készítsen olyan alapanyagokból kekszet, mely még Önnek is megengedett.

A Cloer 1431 kekszsütőt most egy saját ihletésű, reform jellegű keksz elkészítésére használtuk, s egy nap alatt elfogytak a kekszek.

Noha a keksz sütésénél az a jellemző, hogy frissen omlós, majd megkeményedik és néhány hét múlva válik újra omlóssá. Ez nem várta meg, míg újra omlós lesz.

Érdekli a receptje? Ön is szeretné egészséges alapanyagokból fenséges rágcsálnivalóval megörvendeztetni családját? Készítse el a kókuszos-mandulás kekszünket!

A német Cloer a kekszsütőt szezonálisan Karácsony előtt gyártja csak, mivel az északi tartományban tradícionális karácsonyi csemege a fahéjas keksz.

Remek csemege, mi is kipróbáltuk, szerintünk nem szükséges az év végi édességhegyeket megvárni vele. Bár kellemes ráhangolódás Advent kezdetén a sütögetés, Ön már most is elkezdheti, s megörvendeztetheti szeretteit. Csomagoljon csemetéjének tízóraira teljes kiőrlésű lisztből, magokból készített csemegét, s ne csodálkozzon, ha a társai is kedvet kapnak rá, s legközelebb nagyobb mennyiséget kellene sütnie.

Süssön örömmel, derűs hangulatban sajtos vagy mandulás, csokis-marcipános kekszet kedvére.  Vonja be gyermekét is, igézze meg a kekszsütéssel, s egy káprázatos közös fél órás időtöltéssel.

Különleges élmény iskolás korú gyerkőcök számára, ha egyre önállóbbak lehetnek a konyhában. A keksz vagy gofri sütésbe már nyugodtan vonja be, bízza rá, hadd tündököljön gyermeke az elismerésekben.

A Cloer 1431 kekszsütővel készítse el az alábbi csemegét:

Reform kókuszos-mandulás keksz

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon