Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Párásító berendezés

Viharkárok nálunk is –páramentesítés a gyakorlatban

Legkeresettebb termékek

Július 29-én, hatalmas vihar söpört végig Budapesten, érintve a bemutatótermünket. Kidőlt fa, beázott iroda, és raktár… azonban mégis szerencsések vagyunk, a páramentesítő készülékek megoldották a nagyobb bajt.

Az összes terméket, melyet forgalmazunk, kipróbáltunk már a gyakorlatban, hiszen így tudjuk biztosítani vásárlóinknak, hogy megfelelő, hiteles információkkal tudjunk szolgálni, a beállításokat, használatot illetően.

A bemutatóteremben kiállított páramentesítő készülékekre is sokszor volt már szükség, hiszen a szuterén helyiségben, gyakran megnő a páratartalom.

Gyakran a hatalmas vihar alatti beázásokról csak úgy értesültünk, hogy megnőtt a párakicsapató megrendelések száma, július 29-én este, azonban mi is élesben megjártuk az ezzel járó stresszt, és pánikot.

A csatorna nem tudta elvezetni a hatalmas mennyiségű esővizet, így a víz csak ömlött be a zárt ajtókon át az irodába, és a raktárba is.

A pánikon gyorsan úrrá lettünk, és így utólag szerencsésnek mondhatom magunkat, hiszen nem keletkezett jelentős anyagi kár, a vastag akácfa ága sem találta el az autókat, továbbá a beázás okozta károk, egy pár elektromos grill, BONECO párásító, és AIR-O-SWISS légmosó dobozán keletkezett, melyet így leértékelve tudok adni a leendő vásárlóknak.

A helyzetet igazán a két páramentesítőnk, a MIDEA MDF3 és a DESA MASTER DH720 mentette meg, 10 órával a vihar és a beázás után, már a raktárban található aljzat mélyedéseiből is eltüntették a vizet, teljesen kiszáradt.

Páramentesítő bevetésen

Persze másnap még kellett dolgozniuk, a MIDEA az irodában, a DESHA a raktárban lett bevetve, hiszen a beázás miatt a levegő páratartalma 70 % körül volt, ami ragacsos, fullasztó érzéssel járt. Azonban délutánra a komfortérzet is megnőtt, ahogy a páraszint egyre lejjebb ment.

Ami a sérült dobozos termékeket illet, web áruházunkban keresse a „Felújított készülékek” kategóriában őket, hamarosan árkedvezménnyel lesz jelen egy pár elektromos grillkészülék, BONECO párásító, vagy AIR-O-SWISS légmosó.

 

Üdvözlettel,

 

BonAir BG Kft. csapata

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon