Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Párásító berendezés

Párásítót, légtisztítót a karácsonyfa alá!

Legkeresettebb termékek

Az év vége és karácsony közeledtével sokan törik a fejüket, milyen ajándékot adjanak szeretteiknek. A legtöbben olyan értékes ajándékot választanak, aminek a megajándékozott biztosan örülni fog...

Az év vége és karácsony közeledtével sokan törik a fejüket, milyen ajándékot adjanak szeretteiknek, rokonaiknak, gyermeküknek. A legtöbben olyan értékes ajándékokat (lehet ez ruhanemű, élmény, elektronikai eszköz) választanak, aminek a megajándékozott biztosan örülni fog, s ilyenkor érdemes elgondolkodni azon is, hogy azzal az ajándékkal mivel járulunk hozzá pontosan. Hasznos-e, kell-e a megajándékozottnak, örülne-e neki, és, ha tárgyról van szó, akkor nem csak karácsonykor használná-e, hanem akár az év minden napján is?

Szeretteinknek csak a legjobbat

Nyilván mindenki azon igyekszik, hogy a lehető legjobb minőségben válasszon ajándékot, mely akár hosszútávon is a szolgálatára válik az ajándékozottnak. Ha nem élményről, utazásról van szó, hanem tárgyi eszközt szeretne adni karácsonyra valakinek, akkor nálunk a minőségről egy dolog jut eszünkbe: Boneco Healthy Air.

Miért a Boneco-t válassza, ha minőséget szeretne ajándékozni?

A Boneco mérnökei a levegő szakértői, mivel a gyár korábbi tapasztalatait kihasználva folyamatosan fejleszti az eszközöket. 
1969 óta specifikusan otthoni légtisztítással, légállapot javító készülékek gyártásával foglalkoznak. A garancia arra, hogy valóban jól végzik a dolgukat az, hogy a régi, több tíz évesen is jól működő Boneco párásítókhoz, légtisztítókhoz még mindig lehet kapni tartozékokat, amelyet itthoni ügyfeleink és a Boneco termék használók világszerte a mai napig keresnek, mert sok helyen a több tíz éves készülék még működik! Magyarországi forgalmazóként a Bonair saját, helyi szervizzel is rendelkezik.

Miért válasszon légtisztítót?

A lakásban a legtöbb por a levegőben található. Ha a levegőt légtisztító segítségével tisztán tartja, az otthon keletkező vagy kintről bejutó szennyeződések, allergének nem fognak eljutni az orráig. Ha pedig az ideális páraszintről is gondoskodik, akkor a lakásban tartózkodó emberek még jobban fogják érezni magukat, a párát kedvelő atkák viszont sokkal rosszabbul. Ha allergiás tünetekkel küzd, érzékeny a szagokra, porra, állatszőrre, érdemes légtisztítót beszereznie, így közérzete is jobb lesz!

Milyen légtisztítót válasszon?

Légtisztítóból kis túlzással annyi változat létezik, mint fagylaltból. Szeretné tudni, miből választhat?

Tekintse meg Boneco légtisztító kinálatunkat.

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon