Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Párásító berendezés

Adventi készülődés tiszta levegőben

Legkeresettebb termékek

Az adventi időszakban a sok lótás-futás mellett nagyon jó otthon megpihenni, ajándékokról gondoskodni, tea vagy forralt bor mellett az ünnepi menüsort tervezgetni, adventi gyertyát gyújtani vasárnaponként.

Fontos, hogy ez az adventi készülődést jó közérzetben tehesse meg. A jó közérzet megteremtéséhez hozzátartozik az optimális páratartalmú, tiszta levegő is. A 40-60% közötti páratartalmú lakásban a hőérzete is jobb tud lenni, illetve a megfelelő páratartalom és légtisztítóval megszűrt levegő segíthet távol tartani a légúti megbetegedéseket.

Jobb közérzettel az adventi időszakban

Ahogy már sokszor írtunk róla, az optimális páratartalom és hőmérséklet az Ön közérzetére is hatással van. Az ideális relatív páratartalom 40-60% közötti érték. Javasoljuk, hogy a téli időszakban rendszeresen ellenőrizze a páratartalmat azokban a helyiségekben, ahol a legtöbbet tartózkodik, akár a munkahelyén is, ám otthonában a nappaliban, hálószobában, netán a konyhában is. Adventi időszakban a sok sütés-főzés mellett a konyhában természetes úton is könnyen elérheti az ideális páratartalmat, ám a lakószobákban az erőteljesebb fűtés mellett gyakran kiszárad a levegő.
Alacsony nedvességtartalmú levegő (azaz száraz levegő) esetén pedig fáradékonyabb lehet, s a kiszáradt nyálkahártyáján könnyebben megtelepedhetnek a vírusok, baktériumok.

Légtisztítóval a vírusok, baktériumok mérsékléséért

A nagy hatékonyságú HEPA szűrős légtisztítók a levegőben található vírusok és baktériumok számát is mérsékelni képesek.
A BONECO P500 légtisztító készüléke többféle HEPA szűrő kombinációval rendelkezik, van olyan légtisztító szűrő, amely kifejezetten a vírusok és a baktériumok kiszűrésére hivatott (BABY filter).

Légúti betegségektől mentes téli időszak

Ha Ön egészségesen, légúti betegségektől mentesen szeretné a telet kihúzni, akkor javasoljuk, hogy a környezetében tisztább levegőt lélegezzen be, melyhez egy (vagy több)  BONECO légtisztítót hívhat segítségül, illetve gondoskodjon az optimális páratartalomról.
Figyelje meg, hogy a fentiekkel hogy változik a közérzete, s könnyebben el tudja érni, hogy a téli időszakban a légúti megbetegedések elkerüljék.

Száraz levegő esetén szükség van párásítóra

A 40-60% közötti relatív páratartalom biztosításához szüksége lehet egy párásító készülékre.
Figyelmébe ajánljuk a BONECO párásító készülék választékát. A helyiségméret, személyes igények, helyi adottságok figyelembevételével lehet a megfelelő párásítót kiválasztani.
A két fő technológia: Melegpárásító és hidegpárásító. Ez utóbbinak számos alfaja megtalálható a BONECO választékában, különféle légmosók, ultrahangos vagy nedvesítőbetétes párásító készülékek közül választhat.

A párásítás és légtisztítás egy készülékkel is megoldható

Ma már arra is megoldást kaphat, hogy egy készülék biztosítsa a tisztább levegőt és az optimális páratartalmat. A BONECO légmosó készülékek párásítás közben tisztítják a levegőt.
A BONECO hibrid modelljében, a H 680 típusban pedig különválasztható a párásítási és a légtisztítási funkció, akár külön vagy együttesen is használhatja. A BONECO H680 HEPA szűrőt tartalmaz.

Válassza az egészséges levegőt

Ismerje meg a Bonair által Magyarországon immáron több mint 20 éve forgalmazott svájci BONECO párásító és légtisztító készülékeit, s válassza az Ön igényeire leginkább szabott párásítási, légtisztítási megoldást.
Válassza az egészséges levegőt, válassza a BONECO-t!

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon