Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Légtisztító berendezés

Dohányzás és légtisztítás

Legkeresettebb termékek

A légtisztítás minden dohányos és környezete számára enyhülést hozhat. A cigarettafüst ugyanis számos egészségre káros anyagot tartalmaz. Többek között kátrány, nikotin, cián hidrogén és arzén is kimutatható...

Légtisztítóval kiszűrhető a káros anyagok nagyobb része a szoba levegőjéből. Nincs meg az állott szag, a falak és a függönyök elsárgulása, a mérgek lerakódása. Köztudott, hogy a dohányfüst és az abban található káros anyagok belélegzése a légutak krónikus gyulladásához, idült légúti betegségekhez vezet.  A dohányzók körében gyakorta jelentkező hörgőgyulladás pedig bizonyítottan szerepet játszik a tüdőtágulás, az asztma, a tüdőrák és a COPD (krónikus obstruktív tüdőbetegség) kialakulásában. Ha légtisztítót aktívan üzemeltetünk, az ugyan nem annyival jobb, mintha leszoknánk, de a légtisztítás segít kiszűrni a füstöt és más káros anyagokat is a levegőből.

Dohányosként egy otthoni légtisztító nem luxus

Légtisztító használatával rengeteg kórokozó és irritáló anyag kiszűrhető a levegőből, így az aktív dohányos is minőségileg jobb, tisztább, egészségesebb levegőt lélegezhet be. Mindez mérsékli a dohányzás káros hatásait.

Légtisztító nélkül a mellékfüst beszívása a dohányzó ember környezetében tartózkodókra halmozottan ártalmas lehet: ez a másodlagos dohányzás.

A passzív dohányzás már ismert fogalom. Az ily módon szívott dohányfüstről viszont kevésbé köztudott, hogy kétszer olyan veszélyes, ugyanis a mellékfüst még nagyobb arányban tartalmaz káros anyagokat, mint az, amelyet a dohányos közvetlenül lélegez be. A légtisztító a passzív dohányzás ártalmait segít kivédeni.

Amennyiben egy nem dohányzó személy dohányfüsttel terhelt helyiségben kénytelen hosszabb ideig tartózkodni, szervezettől függően előbb-utóbb tapasztalhatja magán az alábbi panaszok valamelyikét: úgy, mint a torok, a szem és az orrnyálkahártya irritációja, légzési nehézségek, szédülés, fejfájás, valamint hányinger.

Harmadlagos dohányzásról hallott már?

Azok, akik otthon is dohányoznak, lakásukban tartózkodóknak tartogatnak még egy kellemetlen meglepetést. Ez pedig a harmadlagos dohányzás okozta füstrészecske-szennyezés, mely azt jelenti, hogy a füst beleivódik-, vagy épp megmarad az olyan felületeken, ami érintkezett a cigaretta közvetlen füstjével, vagy magával a cigarettával. Ha a légtisztító kiszűri a füstöt, akkor az a szűrőben marad és nem rakódik le másutt.

Inkább a légtisztító szűrője legyen tele, mint a tüdőnk

Az aktív dohányos emberek ruháin, lakása berendezési tárgyain, valamint a bőrén is füstrészecske-maradványok maradnak vissza, amelyek több mint 200 mérgező anyagot tartalmaznak.

Boneco légtisztítók

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon