Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Grillsütő készülékek

Elektromos grillsütő: meglátni és megszeretni

Legkeresettebb termékek

A STEBA élen jár elektromos grillsütők gyártásában. A cég folyamatosan lépést tart a megváltozott fogyasztói igényekkel és elvárásokkal. Az új FG120 kontaktgrill fejlesztésénél a praktikum és kényelem dominált.

A grillezés élmény. A grillezés egy családi esemény, egy buli. Miért is fosztaná meg magát ettől? Nincsen kert, nem lehet grillezni? Ez nem lehet akadály. Az elektromos grillsütők pofonegyszerű megoldást kínálnak ezekre a "problémákra"is. Miért jó egy elektromos grillsütő? Mert nincs füstszag, nem kell brikettet, gyújtóst vennie. Nem kell a jó idő. Nem kell a kert....

De mitől is érdemli ki a praktikus minősítést egy elektromos grillsütő? Attól, hogy egyszerű használni s eközben számos grillezési és kényelmi lehetőséget kínál használójának.

Menjünk csak végig, hogy mit is nyújthat Önnek az új STEBA FG120 elektromos grillsütő!

  • Elektromos grillsütő, ezért bárhol/bármikor használhatja
  • Háromféle sütési lehetőség közül választhat (ezt egy kicsit lejjebb részletesen leírjuk, olvasson tovább!)
  • A sütőfelületek hőmérséklete külön-külön szabályozható (amíg az egyiken megsüti a húst, addig a másikon melegen tarthatja az elkészült ételt)
  • A kényelmes és elég nagy (szét is nyitható a grillsütő) sütőfelületen egy kisebb baráti társaság is kellő mennyiségű ételt készíthet el. A sima és bordás sütőlemez felületek pedig szintén a kényelmet szolgálják. A sima felületen egy kényesebb étel (hal) jobban és könnyebben megsüthető, míg a rácsos felületen egy hús, zöldség készülhet el hatékonyan.
  • a STEBA elektromos grillsütői tapadásmentes felületüknek köszönhetően egyszerűen takaríthatók (még melegen egy papírtörlővel)
  • a már mindenki által ismert Low-Fat technológia is segíti az egészséges grill élményt, a zsírgyűjtő tálcában felfogott kisült zsiradék pedig kreativitását is fejlesztheti. Ki  ne öntse, készítsen belőle különleges, egyedi szószt!
  • A digitális kijelző, az időzítés, a masszív fogantyú, az elegáns külső, a hordozhatóság pedig sok-sok hozzáadott plusz, ami még szerethetőbbé teszi a készüléket.

 

Lássuk milyen sütési lehetőségeket kínál Önnek az új STEBA FG120 elektromos grillsütő:

  1. Kontakt grillezés: a két grillfelületet egymásra csukva, két oldalról süthetjük a húst, ez rendkívül praktikus, mert a konyha nem fog zsírban úszni. Az étel mindkét oldala sül, szép kérget süthetünk az ételre. A gyerekek is szeretni fogják a csíkos húst...
  2. BBQ sütés (lassú sütés): a készüléket kihajthatja s mindkét oldalán (nagy felületen) sütögethet, ideális családi és baráti grill partihoz.
  3. Raclette sütés: a két grill felület nem ér össze, alul süti és felül pirítja az ételt. A felső sütőlap magassága tetszés szerint állítható.

 

Szóval, ha egy ügyes és PRAKTIKUS elektromos grillsütőre vágyik, akkor

a sokoldalúan használható STEBA FG120 kontakt grillsütő ideális választás lehet.

Élvezze a grillezés élményét, kényeztesse magát és vendégeit finomabbnál finomabb ételekkel!

vissza     Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon