Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Légtisztító berendezés

Légtisztító: Hatékony segítség a vírusok ellen

Legkeresettebb termékek

A koronavírus járvány szokatlan helyzetet teremtett. A járvány visszaszorításához megfontolt gondolkodásra és megfelelő higiénés előírások maradéktalan betartására van szükség.

A levegő tisztasága fontosabb, mint valaha. Mindent megtesz, hogy otthona levegője egészségesebb legyen? Hogyan védekezik hatékonyan a baktériumok és vírusok ellen?

A zárt helyiség levegőjét javíthatja, a vírus levegőben történő terjedését mérsékelheti egy megfelelő szűrővel ellátott, adott helyiség méretének megfelelően kiválasztott légtisztító segítségével.

A svájci BONECO légtisztítókban lévő HEPA E12 szűrő képes a levegőből kiszűrni a 0,03 mikrométer vagy nagyobb részecskék 99,74%-át.

A BONECO P500 légtisztító készülékében egy többrétegű és nagy felületű HEPA szűrő található. A HEPA szűrő rendkívül hatékonyan kiszűri a levegőben lévő szennyeződések, baktériumok és vírusok nagy részét. A svájci mérnökök a BONECO P500 légtisztító készülékhez háromféle szűrőkombinációt fejlesztettek ki.

Különféle igények, különféle szűrőkombinációk. Tudjon meg róla többet! >> BONECO P500 légtisztító

A BONECO P500 légtisztító készülék használható a jobb szűrési hatékonyságú Baby HEPA Filtert szűrőkombinációval is, melyben egy plusz ún. zöld Bio Enzim szűrő is található, mely közömbösíti a levegőben lévő kórokozókat. Tegye vírusmentesebbé otthonát, irodáját!

Hogyan változtatja meg az életét, ha egy BONECO P500-as légtisztító készüléket használ?

Tisztább és vírusmentesebb levegőt lélegezhet be nap mint nap. A BONECO P500 légtisztító használata egyszerű és kényelmes. Különlegesen halk ventilátora lehetővé teszi, hogy éjjel és nappal egyaránt működtesse. Kijelzőjéről egyetlen pillantással leolvasható az aktuális légszennyezettség.

Önnek már van légtisztítója? Figyeljen a tisztítására!

Hetente egyszer porszívózza le (csökkentett szívóerővel) az előszűrőt és óvatosan a HEPA szűrő elejét. Cserélje a szűrőt szennyezettségtől és használattól függően 6-12 havonta. Érdemes rendszeresen szemre és szagra vételezni a szűrő állapotát. Ha elszíneződött vagy kellemetlen szagú, akkor cserélje ki!

Ne felejtse a HEPA szűrő megfelelő karbantartása és legalább évenkénti cseréje elengedhetetlen a megfelelő és hatékony működéshez. A szűrőben összegyűlt szennyeződések csökkenthetik a készülék hatásfokát.

Vigyázzon otthona levegő minőségére!

Óvja egészségét légtisztítóval!

vissza     Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon