Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Lanaform Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Wellness

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Párásító berendezés

Légúti megbetegedések megelőzése és gyógyítása inhalálással. II.

Legkeresettebb termékek

Légúti megbetegedések gyógyítására SALVUS víz Boneco ultrahangos párásítóval való párologtatása javasolt.Egyrészt a készülék fölé hajolva a kiáramló Salvus pára közvetlen belélegzésével, vagy pedig...

Salvus gyógyklíma II.

A SALVUS gyógyvíz a Föld 91 természetes elemének több mint a felét tartalmazza.

A makroelemek jelentős mennyisége mellett az egészséges emberi életvitelhez nélkülözhetetlen, 11 féle ásványi vitamin is megtalálható benne. Összetétele világviszonylatban is egyedülálló!

A gyógyászatban inhaláló-és ivókúraként alkalmazzák. A SALVUS sókamrában a képződő ködcseppek a SALVUS gyógyvízben oldott anyagokat 100%-ban tartalmazzák, néhány mikrométer átmérőjűek, így elérik a mély légutakat is. A belélegzett SALVUS köd segíti a légutak megtisztulását, így ajánlott az egyébként egészséges dohányosoknak, „városlakóknak”, poros környezetben dolgozóknak is.

Légúti megbetegedések gyógyítására SALVUS víz Boneco ultrahangos párásítóval való párologtatása javasolt. Egyrészt a készülék fölé hajolva a kiáramló Salvus pára közvetlen belélegzésével, vagy pedig kis helyiségben a SALVUS vízzel és a Boneco ultrahangos párásítóval ködöt állítunk elő, ezzel sókamrát előidézve.

Különösen ajánlott a légutak hurutos vagy nehezen ürülő váladékképződéssel járó megbetegedéseiben (egyes allergiás betegségek: pl. szénanátha) szenvedők kezelésére, a köhögés minden típusára. Megelőzés céljából is bármikor alkalmazható.

Számos orvosi tapasztalat bizonyítja a természetes SALVUS gyógyvíz és a korszerű technológia (Boneco 7131 tip. ultrahangos hidegpárásító) alkalmazásának jótékony hatását.

Az inhaláló kúra időtartama általában 3-10 nap, napi 1-2 alkalommal maximum 15 perc. Bár az első alkalommal előfordul, hogy az inhalálás kissé irritáló, torokingerlő érzéssel párosul, ez hamar megszűnik és kifejezetten jól esik a kezelés.

Bár a tudomány és technika fejlődése számtalan új és hatásos gyógyszer megalkotását tette lehetővé, fentiek alapján kijelenthetjük, hogy napjainkban is helye van az alapjaiban évezredes múlttal rendelkező, kipróbált, természetes gyógymódoknak.
Orvosi figyelmet igénylő légzőszervi megbetegedésben szenvedők a SALVUS sókamrában végzendő inhalálásról kérjék ki kezelőorvosuk véleményét.

A SALVUS víz jótékony hatásairól tájékozódhat a www.salvus.hu weboldalon.
A Boneco párásító készülékek alkalmazásával kapcsolatban a forgalmazóhoz fordulhat tanácsért.

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERLanaformKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon