Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Hírek

Eletrevealó gyerek konferencia

Legkeresettebb termékek

Szeretné, hogy gyermeke életrevaló és sikeres legyen? Tudjon a pénzzel is bánni?

E témában egy nagyszerű konferenciát szervez a Csodasuli.hu tulajdonosa, aki maga is elismert szaktekintély és gyakorló anyuka, s előadői között szerepel Vekerdy Tamás is. Szerintem nekünk, szülőknek sokkal jobban fel kell készülnünk az ÉLETRE nevelésből, figyelembe kell vennünk a jelen felgyorsult környezet ismérveit, s szakemberek tanácsát.

Sok könyvet forgattam már, hogy felkészültebb legyek, de fontosnak találom, hogy egy naprakész, interaktív felkészítésen is meghallgathassam a számomra hiteles tanácsadókat.

Önnek is ezt ajánlom, s Önnek szól a konferencia, ha

  • szeretné, hogy gyermeke egészséges önbizalommal rendelkező, kiegyensúlyozott felnőtt legyen.
  • szeretné, hogy gyermeke - ahogy mondani szokták - "a jég hátán is megéljen", méghozzá jól. Sőt, aki ki meri mondani, hogy szeretné, hogy gyermeke gazdag legyen, soha ne kelljen megvonnia magától autót, házat, nyaralást, vagy akár luxus dolgokat, és meg tudja valósítani az álmait.
  • Ön már rájött arra, hogy a kommunikációnak milyen hatalmas szerepe van abban, hogy gyermekét sikerül-e életrevalónak nevelnie - olyan gyermekké, aki fel van vértezve az életben adódó nehézségek leküzdésére és a kudarcok feldolgozására -, DE még nem ismeri azokat a kommunikációs technikákat és stratégiákat, amelyekkel ezt bizonyosan el is érheti.
  • kevés ideje marad a gyereknevelésre a mindennapi rohanásban, de azt a kis időt szeretné úgy eltölteni, hogy a gyermekével való kapcsolat napról napra mélyüljön, és ne kelljen minden nap a saját lelkiismeret-furdalásával megbirkóznia.
  • pontos infot, receptet szeretne kapni arra vonatkozóan, hogy mit és hogy mondjon neki a pénzzel kapcsolatban, s megtanuljon JÓL bánni a pénzzel, s ne legyenek felnőtt korában pénzügyi gondjai...
  • s tudja, hogy az így megszerzett tudás milyen hamar megtérül, mert olyan azonnal gyakorlatba ültethető ötleteket és tippeket kap, amelyekkel minőségi nevelést tud adni gyermekének - amit csak kevesen tudnak megtenni -, és ezzel szilárd alapokat teremt gyermeke és az egész család boldogulásához.

 

Ha kíváncsi a konferencia céljára és az előadókra, akkor kattintson ide!
https://www.eletrevalogyerek.hu/konferenciaregisztracio/bonair


Miért is telik meg a naptáram már most az őszi programokkal?
Mert előre gondolkodva kihasználom az elővételes jelentkezéseket, s ezzel pénzt takaríthatok meg. Ön is pénzt takaríthat meg, ha még most, július végéig jelentkezik az Életrevaló Gyerek konferenciára. Nem is keveset, 6100 Ft-ot! Éljen vele, nézze meg a részleteket itt!
https://www.eletrevalogyerek.hu/konferenciaregisztracio/bonair

Időpontja: október 10. szombat. A részvétel 19.800 Ft-ba kerül, ha most megrendeli, akkor 6100 Ft kedvezményben részesül. Érdekel, és megnézem a részleteket >>


Találkozzunk a konferencián, s neveljünk szabadon gondolkodó, életrevaló gyereket!


Üdvözlettel,

Grabarits Ildikó
S a Bonair BG Kft. csapata

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon