Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Grillsütő készülékek

Egészséges grill. Lehetséges ez?

Legkeresettebb termékek

Ki ne ismerné a bosszúságot, amely a grillezés kezdeténél a begyújtással kezdődik, s folytatódik a parázsba kicsöpögő zsírral, az elszenesedett, kiszáradt húsokkal, valamint a party után a takarítással.

Sokaknak kellemes élményt jelent a grillezés, társasági összejöveteleket, finom falatokat. Grillezésként elsődlegesen a nyílt tűzön vagy faszenes grillen történő sütögetés él a köztudatban...

Ki ne ismerné a bosszúságot, amely a grillezés kezdeténél a begyújtással kezdődik, s folytatódik a parázsba kicsöpögő zsírral, az elszenesedett, kiszáradt húsokkal, valamint a party után a sütőről a korom eltávolításával?

Mindezek a gondok elkerülhetők, ha elektromos grill készülékkel sütögetünk. Az előkészületek és az ételek elkészülése rövidebb időt vesz igénybe, ami vendégváráskor, családi ebédnél, de hétköznapokon gyors ebéd, vagy vacsora elkészítésekor is kedvező.

A húsok szaftosak, ízletesek maradnak, nem száradnak ki, s a készülék típusától függően számos előnyt élvezhetünk még (timer, zsírgyűjtő tálca, szélvédő fedél, termosztát).
A tapadásmentes bevonatú sütő felület könnyen tisztítható, a kivehető zsírgyűjtő edényt pedig könnyedén elmosogathatjuk.

 

Válasszon: Asztali vagy lábon álló, barbecue vagy kontakt grill.

Vagy kérje a Grillspecialista tanácsát: 06/1-253-7285

A német Steba Low Fat grill

készülékekben a hagyományos kontakt grilleknél alacsonyabb hőmérsékleten sülnek a húsok, melynek során a lassabban záródó pórusok között kifolyik a felesleges zsír a beépített zsírgyűjtő tálcába.

A kíméletesebb sütésnek köszönhetően az értékes ásványi anyagok viszont az ételben maradnak.

A grillezés hőfokát a beépített termosztáttal szabályozhatjuk. A különféle húsok mellett sajtokat és zöldségeket is süthetünk a Low Fat grilleken.

A Steba grill

választékában számos beltéri készülék található  FG 65 , de a kültéri lábon álló grill készülék beltérben való üzemeltetésre is alkalmas, olyannyira, hogy a grill lába kivehető, és így az asztalra lehet tálalni az ételt a grill készüléken

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon