Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Párásító berendezés

Hideget fúj a párásító?

Hideget fúj a párásító? Sokan nem tartják kellemesnek az ultrahangos párásítók által kifújt „hideg” párát. Úgy érzik, hogy lehűti a szoba levegőjét, nem érzik komfortosnak. Vajon tényleg így van?

BONECO W300 párásító: igazi nagyágyú

BONECO W300 párásító: igazi nagyágyú A BONECO W300-as modell egy újabb svájci mérnöki fejlesztés eredménye, mely a 2018-ban megjelent 4. generációs BONECO W200 légmosó-párásító készülék továbbfejlesztett változata.

Hidegpárásító: ködösít vagy nem?

Hidegpárásító: ködösít vagy nem? Sokfajta párásító kapható: hidegpárásító, melegpárásító, ultrahangos párásító, légmosó, hibrid… Higgye el, hogy nem az a legfontosabb, hogy egy párásító ködösít vagy sem.

Minden lakásba kell egy párásító-légtisztító?

Minden lakásba kell egy párásító-légtisztító? A rossz levegő számos megbetegedés okozója, melyet nem hagyhatunk figyelmen kívül. Az alapkészülékek listájára a mosógép, a hűtő, a sütő mellé besorakozhatna egy légtisztító-párásító készülék is. Mit gondol?

Válasszon minőségi párásítót!

Válasszon minőségi párásítót! Az üzletek polcai roskadoznak a párásító készülékek kínálatától. A döntés nem egyszerű. Melyik legyen a befutó? Párásító pár ezer forintért? Az ajánlat csábító, igaz? De vajon hosszútávon megoldja problémáját?

Szükséges a párasítás, ha szomjas a levegő

Szükséges a párasítás, ha szomjas a levegő Ha úgy érzi, hogy szomjas akkor iszik valamit. Ha azt látja, hogy a virágai szomorúan lekókadnak, akkor megöntözi. De mi van akkor, ha a levegő szomjas?

Melyiket válasszam? Hidegpárásítót vagy melegpárásítót?

Melyiket válasszam? Hidegpárásítót vagy melegpárásítót? Amikor eldönti, hogy párásítót vesz, akkor rögtön szembesül korunk kérdésével: na jó, de melyik alaptípust válasszam? Melyik párásítás az ideális? Segítünk a választásban!

A párásítás csodákra képes

A párásítás csodákra képes Az otthoni környezet, és életminőségünk javítása szempontjából a párásítás hasznosabb mint gondolná. A párásítás ugyanis sokoldalú, praktikus megoldás, melyre nem csak a téli időszakban van szükség.

Párásító és klíma kéz a kézben jár!?

Párásító és klíma kéz a kézben jár!? Használjak párásítót a klíma mellett? Ne már! Kíváncsi az érveinkre? Elmondjuk, hogy miért jár kéz a kézben a párásító és a klíma.

Mossa ki a koszos levegőt!

Mossa ki a koszos levegőt! Szennyezett a levegő? Mossa ki! Használjon BONECO légmosót, hogy otthona levegője tiszta és páradús legyen! Hogy működik a légmosó? Beáramlik a koszos levegő és a páradús tiszta pedig kijön. Egyszerű, igaz?

Párásítás vagy páramentesítés?

Párásítás vagy páramentesítés? Tévedés azt hinni, hogy csak télen kell párásítani. Párásításra akkor van szükség, ha a relatív páratartalom egy adott tartományon kívül esik. De lássuk csak mikor is szükséges a párásítás!

Tiszta levegő BONECO légtisztítóval

Tiszta levegő BONECO légtisztítóval Ne terhelje tüdejét, hanem védje egészségét! Szerezzen be egy svájci BONECO légtisztítót, hogy többé ne kelljen a szennyezett utcai levegőhöz hasonló lakókörnyezetben élnie.

Párásítással védheti a tüdejét

Párásítással védheti a tüdejét Tudta, hogy párásítással is védheti a tüdejét a vírusos megbetegedésektől? Sokszor a torokfájás, a köhögés, a légzési problémák és makacs vírusos megbetegedések hátterében lakásunk lecsökkent páratartalma áll.

Adventi készülődés tiszta levegőben

Adventi készülődés tiszta levegőben Az adventi időszakban a sok lótás-futás mellett nagyon jó otthon megpihenni, ajándékokról gondoskodni, tea vagy forralt bor mellett az ünnepi menüsort tervezgetni, adventi gyertyát gyújtani vasárnaponként.

BONECO párásító egészségügyi intézményekben

BONECO párásító egészségügyi intézményekben Többször előfordul, hogy úgy találnak meg minket a kedves ügyfelek, leendő párásító tulajdonosok, hogy egészségügyi panaszukkal orvosnál jártak, s a kórházban, rendelőben BONECO párásítóval találkoztak.

Őszi párásító szezon nagy teljesítményű párásítókkal

Őszi párásító szezon nagy teljesítményű párásítókkal Ősszel a fűtési szezonnal beköszönt a párásító szezon is. Idén már szeptemberben el kellett indítani a fűtést, s megszaporodtak cégünknél a BONECO párásító, illetve a párásító tartozékok iránt érdeklődők.

Párásítót, légtisztítót a karácsonyfa alá!

Párásítót, légtisztítót a karácsonyfa alá! Az év vége és karácsony közeledtével sokan törik a fejüket, milyen ajándékot adjanak szeretteiknek. A legtöbben olyan értékes ajándékot választanak, aminek a megajándékozott biztosan örülni fog...

Megjöttek a mínuszok, itt a párásító szezon!

Megjöttek a mínuszok, itt a párásító szezon! A december és a január nagyon mozgalmas és érdekes hónap páratartalom szempontjából is. Sok lakásban, házban van gond a páratartalommal. Van ahol túl magas, van, ahol túl alacsony. Ön szokta mérni?

Penész a lakásban – őszi hívatlan vendég

Penész a lakásban – őszi hívatlan vendég Az októberi, novemberi napok már hiába napsütésesek, egyre kevesebbet szellőztetünk. A zárt ablakok. szellőztetés hiánya hozzájárulnak ahhoz, hogy a lakás túl párás, penészes falak a szobában, pincében.

A párásító hasznossága influenza járvány idején

A párásító hasznossága influenza járvány idején A légúti megbetegedések kivédésében fontos szerepet játszik az optimális páratartalom. Párásítóval kellően párás a szoba levegője, nem száradnak ki a nyálkahártyák, ezáltal csökken a megbetegedés esélye.

Már csak pár napot kell várni a HIBRIDRE

Már csak pár napot kell várni a HIBRIDRE A nyugodt alvás közel van már.Már csak pár napot kell várni a HIBRIDRE, a héten megérkezik. Örömteli a bejelentésünk, miszerint novemberben közepén megérkezik az első BONECO hibrid párásító légtisztító.

Több helyiségbe több párásító!

Több helyiségbe több párásító! Lakása, amiben száraz a levegő több szobából áll? A párásító is több helyiséget kell, hogy párásítson? Egyes BONECO párásítókból párásító csomag ajánlat, szuper kedvezmények a bonairshop-ban!

Bevált? Szereted? Törődj vele!

Bevált? Szereted? Törődj vele! A visszaszámlálás megkezdődött, elkészülni, vigyázz, rajtol a fűtésszezon! Ráadásul a fűtésnek köszönhető száraz levegő nem jár egyedül, támad a megfázás, nátha és mindenféle felsőlégúti megbetegedés is.

Beázás után falszárítás, páramentesítés, páraelvonás

Beázás után falszárítás, páramentesítés, páraelvonás Beázott a pince? Beázott a garázs? Nedvesek a falak? Falszárítás, pinceszárítás esős időjárási körülmények között természetes módon. Hatékony nedvességelvonó, páramentesítő megoldás a kompresszoros párátlanító.

Jön az árvíz, jön az árvíz! -hangzék.....

Jön az árvíz, jön az árvíz! -hangzék..... Országszerte gondot okoz az elmúlt hetek különös időjárása, a sok csapadék. A szántóföldeken áll a víz sok helyütt, s a talajvíz szintje jellemzően megemelkedett. Beázást okoz ez azoknál...

Ismerje meg új webáruházunkat.

Ismerje meg új webáruházunkat. Párásítót, párátlanítót, háztartási gépet, karácsonyi ajándékot keres? Netán már meglévő készülékéhez szeretne szűrőt, tartozékot vásárolni? Ismerje meg új webáruházunkat, a bonairshop.hu-t

Megújult a BONECO. HU

Megújult a BONECO. HU Látogassa meg az új boneco.hu weboldalunkat, tájékozódjon a modern, svájci párásítókról. Ha érdekesnek találta, ossza meg másokkal is. Ha fejlesztési, javítási javaslata van, mondja el nekünk!

Viharkárok nálunk is –páramentesítés a gyakorlatban

Viharkárok nálunk is  –páramentesítés a gyakorlatban Július 29-én, hatalmas vihar söpört végig Budapesten, érintve a bemutatótermünket. Kidőlt fa, beázott iroda, és raktár… azonban mégis szerencsések vagyunk, a páramentesítő készülékek megoldották a nagyobb bajt.

Májusi eső, aranyat ér… páramentesítés a lakásban

Májusi eső, aranyat ér… páramentesítés a lakásban Bár mi emberek, nem örülünk a borongós időnek, hosszú távon mégis kifizetődő, hiszen növényeinknek csak a javára válhat! Ám mi a helyzet ilyenkor lakásban? Bizony az emelkedett pára, okozhat kellemetlenségeket

Párásító nyári mellőzése, karbantartása

Párásító nyári mellőzése, karbantartása A párásító folyamatos és megfelelő karbantartása nagyon fontos a használat folyamán. Amennyiben csak a fűtési időszakban használja párásítóját a tavasz beköszöntével igen fontos, hogy megfelelően tárolja...

Vegye elő meglévő párásító készülékét!

Vegye elő meglévő párásító készülékét! Korábban már beszerezte, azonban hónapok óta nem használja? Száraz köhögéssel ébred? A száraz levegő hatásaitól már szenved? Akkor most valóban itt van az ideje, hogy elővegye meglévő párásítóját!

Bonair A Baba Mama Expon

Bonair A Baba Mama Expon Jelentem, megjelentünk a 2010.november 12 és 14. között a Budaepest Arénában megrendezett Gyerekvilág és Baba-mama Expo kiállításon. A kiállítási standokon szülők és kisgyerekek nézelődtek, játszottak.

Új BONECO a Bethesdába

Új BONECO a Bethesdába Korábbi alapítványi támogatásaink nem biztos, hogy annyira célba értek, mint a ma átadott 2 db BONECO ultrahangos párásító készülék, melyet a Bethesda Gyermekkórháznak ajándékoztunk.

A nedves, beázott lakásokban tenyésznek az allergének

A nedves, beázott lakásokban tenyésznek az allergének A nedves, beázott lakásokban tenyésznek az allergének, és egy kutatási beszámoló szerint az ilyen környezetben élő gyerekeknél gyakrabban lép fel légúti allergia.

Páramentesítő készülék, párátlanító készülék

Páramentesítő készülék, párátlanító készülék Penészgomba spórák szinte mindenhol vannak a levegőben. De csak ott szaporodnak, ahol kedvezőek a feltételek, párás a környezet. Olyan feltételeket kell biztosítani, ami nem kedvez a gombák szaporodásának.

Száraz köhögés

Száraz köhögés A száraz köhögés igen gyakori oka a fűtés beindulása, a száraz levegő miatt a nyálkahártya kiszárad. Fontos a tünetek gyors enyhítése. Első és nagyon fontos kezelési mód a sok folyadék bevitele és a párásítás.

Ultrahangos párásító karbantartása

Ultrahangos párásító karbantartása Az ultrahangos párásító mindent kiporlaszt, ami porlasztó térbe kerül. Ha koszos víz van benne akkor azt. Ezért fontos hogy mindig tiszta ivóvíz legyen benne.

Vegye elő a párásító készüléket!

Vegye elő a párásító készüléket! Még most ellenőrizze, hogy megfelelően működik e a párásító, ne akkor kelljen a szervizbe rohanni amikor már vadul köhög a gyereke. Próbálja ki, takarítsa ki ha szükséges, és cserélje ki cserélendő szűrőket!

Légmosó Karbantartása

Légmosó Karbantartása A párásító folyamatos és megfelelő karbantartása nagyon fontos a használat folyamán. Amennyiben csak a fűtési időszakban használja párásítóját a tavasz beköszöntével igen fontos, hogy megfelelően tárolja.

Párásító berendezések tavaszi takarítása

Párásító berendezések tavaszi takarítása A PÁRÁSÍTÓ készülék üzemeltetése folyamán fontos a folyamatos és megfelelő karbantartás. Amennyiben csak a fűtési időszakban használja, a tavasz beköszöntével igen fontos, hogy megfelelően tegye el a készülékét

Köhögés esetén : légutak természetes tisztítása

Köhögés esetén : légutak természetes tisztítása A téli hónapokban jellemzőek a légúti megbetegedések. Sajnos ez velünk is évről évre gyakran előfordul. Most megosztom Önnel, hogy mi milyen természetes módon enyhítünk meghűléses, köhögéses nyavalyáinkon.

A SALVUS víz

A SALVUS víz A SALVUS gyógyvíz 1951 óta hivatalosan elismert természetes gyógyvíz.A SALVUS víz a Föld 91 természetes elemének több mint felét tartalmazza.A makroelemek mellett a 11 féle ásványi vitamin is megtalálható benne

Párásítani szeretnék- avagy a főbb szempontok választás előtt

Párásítani szeretnék- avagy a főbb szempontok választás előtt Mielőtt megvásárolnánk az első utunkba kerülő párásítót, tisztázzunk magunkban néhány szempontot. Ezek alapján könnyebben és okosabban választhatunk majd az egyre bővülő kínálatból.

Mire figyeljünk hideg időszakban?

Mire figyeljünk hideg időszakban? A téli időszakban, amikor a külső hőmérséklet tartósan 10 C alá süllyed, akkor a fűtött helyiségekben számos olyan tényező, gond jelentkezhet, amire fontos odafigyelni.

Tudja, hogy MENNYI?

Tudja, hogy MENNYI? Tudja, hogy mennyi az optimális páratartalom? Tudja, hogy mennyi fűtési költséget takaríthat meg az optimális páratartalom biztosításával? Tudja hogy teremthet egészségesebb légkört otthonában?

Sóbarlang otthon SALVUS gyógyvízzel

Sóbarlang otthon SALVUS gyógyvízzel Vigye a tengerpartot saját otthonába! Teremtsen maga körül sós SALVUS gyógyklímát a BONECO ultrahangos párásító készülék segítségével az egyedülálló összetételű bükkszéki természetes SALVUS gyógyvízből.

Krupp I.

Krupp   I. Ha a kisgyerek éjszaka száraz, kínzó köhögésre riad fel és fullad, valószínűleg kruppos rohama van. A tünetek nem csak ijesztőek, különösen a legkisebbeknél veszélyesek is.

Mielőtt újra üzembe helyezné párásítóját?

Mielőtt újra üzembe helyezné párásítóját? A legcélszerűbb tavasszal úgy eltenni a párásítót, hogy mikor ősszel szükség lesz rá, csak új szűrőt kelljen bele tenni és már lehessen is használni. Azonban ha ez elmaradt, a következőket kell átnézni:

Mi alapján válasszon párásítót?

Mi alapján válasszon párásítót? Egy párásító kiválasztásánál több szempontot is érdemes figyelembe venni. Az első, hogy milyen problémára keresünk megoldást: krupp, gyakori felsőléguti hurut, reggeli száraz köhögés, fa bútorok kiszáradása...

Mit tegyen, ha száraz a levegő?

Mit tegyen, ha száraz a levegő? Azt tapasztalta, hogy 40% alatti a páratartalom? Jó lenne tenni valamit a növelése érdekében? Tehet egy vízzel teli edényt a fűtőtestre, vagy teregessen vizes ruhát a szobában - régen ezt tanácsolták...

A száraz és a nedves levegő

A száraz és a nedves levegő Télen a fűtött helyiségekben a levegő páratartalma drasztikusan csökken akár 20-30% alá is. Az ennyire páramentes levegő: köhögést, fáradtságot, fejfájást, ingerlékenységet, nyugtalan alvást okozhat.

Párásító készülékek karbantartása

Párásító készülékek karbantartása A folyamatos és megfelelő karbantartás nagyon fontos a használat folyamán. Amennyiben csak a fűtési időszakban használja párásítóját a tavasz beköszöntével igen fontos, hogy megfelelően tárolja a készülékét.

Párásítási technológiák

Párásítási technológiák Télen, 10C alatti hőmérsékletnél állandóan párahiányos levegő alakul ki a fűtött helyiségekben ami már egészségkárosító hatású. Ma már szerencsére sokat tudó, megbízható párásító készülékekből választhatunk.

Miért fontos párologtatnunk?

Miért fontos párologtatnunk? Testünk hőegyensúlya a lakásban akkor a legkedvezőbb, ha a helyiség levegőjének hőmérséklete, mozgási sebessége, a határoló falak hőmérséklete és a páratartalom optimális.

Belélegzőkúra Pseudocroup ( krupp)

Belélegzőkúra Pseudocroup ( krupp) A gyermekek kisebb átmérőjű légutaiban a gyulladás, irritáció hatására létrejövő szűkület jelentősebb, mint a későbbi életkorokban. A légúti fertőzések ritkán lokalizálódnak a légzőrendszer egyetlen részére.

Allergia

Allergia Egy allergia lehet szezonális, vagy egész évben tartó. Az időszakos allergiákról az mondható el, hogy a tünetek az év meleg hónapjai alatt erősödnek fel.

Légúti megbetegedések megelőzése és gyógyítása inhalálással. II.

Légúti megbetegedések megelőzése és gyógyítása inhalálással. II. Légúti megbetegedések gyógyítására SALVUS víz Boneco ultrahangos párásítóval való párologtatása javasolt.Egyrészt a készülék fölé hajolva a kiáramló Salvus pára közvetlen belélegzésével, vagy pedig...

Légúti megbetegedések megelőzése és gyógyítása inhalálással. I.

Légúti megbetegedések megelőzése és gyógyítása inhalálással. I. A téli időszakban felnőtteknél és gyerekeknél egyaránt gyakoriak a légúti megbetegedések. Ezek gyógyítása a gyógyszeres kezelés mellett -olykor gyógyszerek mellőzése nélkül is -inhaláló kúrával is hatékony.

BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon