Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Lanaform Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Wellness

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Gyakori kérdések Kategória:

Konyhai berendezések

Gőzfőző készüléket mikor érdemes használni?

Zsenge élelmiszereknél, mint pl. a zöldség (spárga, brokkoli, kel, karfiol),
Szárnyas és a hal. Mivel ezen élelmiszerek nem tartalmaznak zsí­rt, alacsony hőmérsékleten
készí­tendőek. A párolással járó sok nedvesség meggátolja a készétel kiszáradását.
Különösen sok í­z, tápanyag és vitamin megmarad és az eredmény finom és vaj puha.

vissza    
BONECOSTEBACLOERLanaformKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon