Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Termékek Kategória:

Grillsütő készülékek

Prémium elektromos grillsütő

Cikkszám: VG500

Gyártó: STEBA

Akciós termékek
 

Nem rendelhető.

 

Prémium elektromos BBQ grillsütő zománcozott öntöttvas felülettel. 2400 Watt teljesítménnyel, max. 300°C-os sütési hőmérséklettel. Az elektromos grillsütők piacán talán az egyik legnagyobb méretű asztali grill.

A német Steba legnagyobb elektromos BBQ grillsütője a Steba VG500. Igazi nagymenő elektromos asztali grillsütő, a különlegességet keresőknek!

  • Zománcozott öntöttvas grill lap
  • Dupla termosztát
  • Rozsdamentes acél ház
  • Szigetelt fedél
  • Grillkocsival is rendelhető
  • Zsírgyűjtő tál eldobható vagy elmosható betéttel
  • A grillkocsi külön rendelhető

Újdonságot keres a grillsütő piacon? Gyakorlott grillező és egy komolyabb, minőségibb grillsütőn szeretné megmutatni konyhatudását? A nyári családi grillsütéshez keres kényelmesebb és megbízhatóbb megoldást, mint a faszenes grillsütő?

Steba VG500 elektromos grillsütő az emlékezetes grill partikhoz

Pazar megjelenésétől minden száj tátva marad, ha összejövetelt szervez és nem csak azért, mert olyan ízletes ételeket tálalhat vendégeinek. Megnyerő külseje megbízhatóságot sugároz, ami a Steba grillsütőkre egyébként is jellemző.

Felejtse el, hogy a faszénnel és a gyújtóssal kell majd ügyetlenkednie. A VG500 prémium grillsütőt elég egy áramforráshoz csatlakoztatnia, és a 2400 Wattot már élvezheti is a sütögetéskor.

Rozsdamentes nemesacél háza jó hőtartó, hőálló fogantyúját bátran megfoghatja akár grillez, akár nem. Nem fogja megégetni a kezét sem. Nemesacél tetejébe beépített hőmérséklet kijelző van. Így a fedél alatt uralkodó hőt kívülről is tudja szemlélni.

Ízletes húsai sem száradnak ki a zárt fedő alatt, illetve az inox tartóra helyezett kész ételek sem fognak kihűlni, ha még nem akarja rögtön a tányérra helyezni megsült harapnivalóit..

A Steba VG500 elektromos grillsütő felépítése

A prémium kategóriás Steba VG500 nagy grill lapjai lehetővé teszik, hogy nagyobb mennyiségben, nagyobb méretű húsokat, ételeket készítsen el.

A Steba VG500 grill mind két lapja zománcozott öntöttvasból készültek. Jobban ellenáll a karcolódásnak, rajta történő vágásnak, mint más tapadásmentes felületek, melyeken ezt nem is teheti meg. 
A két lap egyenként 23 x 34 cm, bordázott felületüknek köszönhetően és Low-Fat kialakítása miatt egészségesebb ételek fognak rajta megsülni. A kisülő elfolyó zsír egy helyre gyűlik, egy eldobható alumínium tálcára.

Barátai Önnél töltik az időt? Ünnepelnek vagy együtt szurkolnak az esti meccsen? Kínálja meg őket Steba grillsütőjén sütött steakkel, hallal, kolbászokkal, vagy tengeri herkentyűkkel, és zöldségekkel, gombával. Higgye el, nem fogják elfelejteni Önnek, visszajáró vendégei lesznek!

A tapadásmentes grill lapokat külön fűtőszál forrósítja fel olyan hőmérsékletre, amelyet a kedves grillfőnök beállít rajta. Külön -külön szabályozható fokozatmentes termosztát teszi lehetővé, hogy a különböző ételeket más és más hőfokon grillezze meg, 90 °C-tól egészen 300 °C-ig.

Egy ilyen szemrevaló grillsütő nem árválkodhat csak úgy egy egyszerű asztalon. Ha Ön is így gondolja, akkor a 100%-ban illeszkedő Steba GM4 gurulós grillkocsit ajánljuk hozzá, mely opcionálisan megrendelhető akár együtt a Steba VG500 grillsütővel, akár később külön is.

2 év garanciával!

Teljesítmény: 2400W
Max. hőmérséklet: 300°C
Grill felület: 2 x 23 x 34 cm
Méret: 26 x 52 x 47,5 cm
Súly: 14,8Kg

Nem rendelhető.

 

További képek
vissza Előző termék Következő termék

Prémium elektromos grillsütő kapcsolódó cikkei:

BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon