Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Termékek Kategória:

Klíma berendezések

LG Klí­ma

LG klíma

Sasmung klí­ma

Samsung klíma

Hitachi klí­ma

Hitachi klíma

LG klíma berendezések

Jellemző zajszintekAz LG légkondicionálók kiváló minőségét az egész világon elismerik. Japán tekintélyes hűtés- és klímatechnikai szakfolyóirata, a JARN (Japan Air Conditioning, Heating & Refrigeration News) ismertette, hogy az LG Electronics 2000-ben 4,9 millió készüléket értékesített, így ezzel akkor megszerezte az első helyet. Amikor a cég 2004-ben 10 millió darabot állított elő – ami első a maga nemében – az azt jelentette, hogy az értékesített klímaberendezések területén ötödik egymást követő évben őrizte meg vezető helyét.

Ez a mérföldkövet jelentő eredmény többek között a folyamatos kutató-fejlesztő tevékenységnek, a termelés kiterjesztésének és a 6? kampánynak (6 szigma minőségbiztosító rendszer) köszönhető. Az LG Electronics elkötelezett arra, hogy fejlett technológiája és a kutatás-fejlesztés területén elért eredményei alapján a klímatechnika területén megtartsa piacvezető helyét.

NEO-Plasma Légtisztító Rendszer

Az LG Electronics különleges, 5 fokozatú bio-enzimes szűrőkkel felszerelt NEO-Plasma légtisztító rendszere tovább tökéletesítette sterilizáló hatását. A Nano Bio Fúziós szűrők nanométer méretű bio enzimjüket a baktériumok sejtfalára vezetik, hogy azt lebontva elpusztítsák a sejtmagot.

NEO-Plasma Légtisztí­tó Rendszer

Automata tisztí­tÁsAutomata tisztítás

A klímakészülékek „szagának” fő oka a hőcserélőn kialakuló, megtelepedő penész. Ha a készüléket hűtési üzemben hagyományos módon kapcsoljuk ki, a penészgombák és baktériumok megtelepedhetnek a hőcserélő nedves felületén.

Az automatikus tisztítási funkció kiszárítja a nedves hőcserélő felületet, megakadályozva ezzel a felület elszennyeződését.

Digitális légáram szabályozás

Kényelmesebben és kellemesebben érzi magát szabályozott légáramban.

NormÁl - Gyors és egyenletes hűtés

Jet Cool - Intenzí­v és hatÁsos

AlvÁs funkció - Kí?zvetett és lÁgy

LG INVERTER technológia

Energiamegtakarítás
A hagyományos klímakészülékektől eltérően az inver-teres légkondicionálók a fűtési és hűtési igényhez igazítva tudják szabályozni a kompresszorok fordulatszá-mát. Amikor a helyiség hőmérséklete eléri az Ön által kívánt értéket, az inverteres készülékek alacsony fordulatszámon járatják a kompresszorokat, így kb. 44% energiamegtakarítást biztosítanak a hagyományos megoldáshoz képest.

Energiamegtakarí­tÁs

Gyors hűtés és fűtés
A hagyományos légkondicionálókhoz képest az inverteres készülékek a névlegesnél magasabb fordulatszámon is képesek üzemeltetni kompresszoraikat, ezáltal nagyobb teljesítményt tudnak leadni. Amikor egy meleg nyári napon Ön hazaérkezik, a megnövelt teljesítményű berendezés gyorsabban hűti le a szobáját. Ha a külső hőmérséklet alacsony (téli időszak), az inverteres kompresszorok akkor is nagyobb teljesítményel dolgoznak, mint a hagyományosak, tehát a szobát gyorsabban fűtik fel.

Gyors hűtés és fűtés

A készülék árának megtérülése
Bár a bekerülési költség kissé magasabb, inverteres klímaberendezés tartós üzemeltetése esetén folya-matosan csökkentheti villanyszámláját, így visszanyeri a beruházás és fenntartás költségeit.

A készüék ÁrÁnak megtérüése


Automatikus üzemmódváltás
Nagy nappali hőmérséklet-ingadozásoknál sem igényel újbóli beállítást.
A beállított hőmérsékletnek megfelelően automatikusan váltja a hűtés/fűtés üzemmódot. Önnek csak a szabályozási tartományon belüli hőmérsékletet kell beállítani (18-30°C).

Automatikus üzemmódvás

AjÁnlatot kérek klí­ma berendezésre

Samsung klíma berendezések

Biztonságos és kellemes légkondicionálás: egykor ez luxusnak tűnt, mára viszont a modern kor igényévé vált. Amikor a külső hőmérséklet emelkedni kezd, és elviselhetetlenné válik, sokan vágynak a beltéri légkondicionálás kényelmére. A Samsung a hűvösség kényelmét kínálja az innovatív technológia további előnyeivel a légkondicionálók és kiegészítőik olyan sorával, amelyek révén úgy érezheti, igazi luxus veszi körül. A Samsung technológia nemcsak hűvösebbé és kényelmesebbé teszi az otthoni és munkahelyi légkondicionálókat, hanem minden korábbinál egészségesebbé is. A hűvös, kényelmes és egészséges légkör fizikai és érzelmi kényelemérzetet eredményez, ugyanakkor a termelékenységet és a hatékonyságot is növeli. Mi több, sikkes kivitelével bármelyik otthon vagy hivatal belső terét is emeli díszítő elemként. Mindez az Öné lehet a 2005-ös Samsung légkondicionálók révén!


Samsung Prestige sorozat beépített légtisztító rendszerrel

Beépí­tett légtisztí­tó rendszerKeresztáramú ventilátor
Mivel a Samsung keresztáramú ventilátorát antibakteriális anyaggal vontuk be, az meggátolja a penészgombák és a baktériumok elszaporodását, ezáltal a kellemetlen szagok kialakulását, és egyben az egység élettartamát is megnöveli.

Silver Nano elpárologtató
• Az új H-borda technológia növeli a baktériumok eltávolításának teljesítményét.
• Javult a hőcserélő funkció hatékonysága.
• Tisztább levegőt és üde szellőt biztosít, hasonlóan egy légtisztítóhoz.
• A Samsung krómmentes elpárologtatót alkalmaz a Prestige sorozatban.
• Az EU környezetvédelmi és egészségügyi rendeleteinek értelmében 2006-tól minden készüléknek és terméknek mentesnek kell lennie a káros anyagoktól, például a krómtól.

Antiallergén szűrő
• Kiszűri a porban lévő láthatatlan baktériumokat, így megvédi érzékeny bőrét.
• Egészségét is megőrzi, így könnyebben elkerüli a poros levegő és baktériumok okozta panaszokat.

Szagtalanító szűrő
• A dohányfüstből, állatokból vagy más forrásokból eredő kellemetlen szagokat hatékonyan magába szívó szűrő aktív szenet tartalmaz, hogy a kellemetlen szagokat tiszta, frissítő levegő váltsa fel.

Szilver Nano e-szűrő
• Silver Nano szűrő + elektrosztatikus szűrő
• Előszűrőként kiszűri a port, és eltávolítja a vírusokat.
• Az elektrosztatikus szűrő kiszűri a mikroszkopikus porrészecskéket.
• A szűrő Silver Nano ionokkal van bevonva a frissebb és egészségesebb levegő elérése érdekében. Bionizer
A negatív ionokat kibocsátó rendszer ózonmentes negatív ionokat, anionokat hoz létre (másodpercenként 1,24 milliárd aniont), fenntartva azok szükséges menynyiségét a légtérben, így jobb közérzetet biztosít.

AjÁnlatot kérek klí­ma berendezésre

Hitachi klíma berendezések

A hűtőiparban, légkondicionálás területén a HITACHI neve fogalom, kompresszorai legendásak, nevük egyet jelent a megbízhatósággal, a környezeti értékek mindenkori tiszteletben tartásával. Kategóriájuk egyik legjobb energia-besorolású(A illetve AA), elsősorban a kompresszortechnikának köszönhetően egyik legcsendesebb zajterhelésű termékeit kínáljuk, versenyképes árak mellett.


Summit

Hitachi summit• DC inverteres PAM szabályozás
• Páratlan COP mutató : 4,46-ig (AA) hűtéskor / 4,42 (AA) fűtéskor
• A kis zajterhelés mindössze 20dBA elalvás üzemmódban
• Fűtés -15°C külső környezeti hőmérsékletig
• Automatikus újraindítás előző üzemmódban, valamint automatikus átkapcsolás
• Mosható szén- és antibakteriális légtisztító szűrő
• 24 órás késleltetésű távvezérlő
• R410a hűtőközeg

Az elektronika legújabb vívmányai alkalmazásával a HITACHI R410a hűtőközegű teljes körű DC inverteres sorozata más dimenziót ad a légkondicionálás hagyományos felfogásának.


Légminőség

Az összes HITACHI szobai légkondicionáló berendezésben SPX-CH5, vagy SPX-CH11 jelzésű, mosható szén- és antibakteriális légtisztító szűrők találhatók. A mosással a mikropor, a virágpollen-részecskék és azok a szaganyagok, melyek a szűrőn felhalmozódnak, könnyen eltávolíthatók. A szűrők akár húsz alkalommal moshatók és újra felhasználhatók.

MosÁs utÁn ismételten hasznÁlható
Mosás után ismételten használható

SPX-CH5, SPX-CH11
SPX-CH5, SPX-CH11

Lélegző felépí­tés. A mikroszintű port statikus elektromossÁg nyeli el.
Lélegző felépítés. A mikroszintű port statikus elektromosság nyeli el.

Nagyteljesítményű fűtés -15°C-on

A HITACHI PAM inverterei a felvett teljesítmény hatékony kihasználását teszik lehetővé, és a veszteséget 1% alá csökkentik. A PAM sorozat olyan COP értéket - 4,40 - produkál, mely egyedülálló az iparban. A PAM vezérelt inverteres split rendszerek még -15°C-os külső hőmérséklet mellett is képesek teljes értékű fűtési teljesítményt nyújtani.


EgyenÁramí? forgó ikerkompresszorEgyenáramú forgó ikerkompresszor
(Monozone és Multizone)

Az összes Monozone és két Multizone szobai légkondicionáló berendezés a HITACHI új, forgó ikerkompreszszorát használja, mely még kevésbé rezeg, és még jobb hatásfokú, mint a hagyományos forgókompresszorok.

• A két forgóhenger jól kiegyensúlyozott forgást biztosít, eltérően a hagyományos, egyszeres forgórész típustól, ezzel nagymértékben csökkenti a vibrációt és zajt.
• A kompresszor működését erőteljesen csökkenti a hengerek független működése, mely nagyobb hatásfokot és alacsonyabb vibrációt biztosít.


A henger kiegyensí?lyozÁsÁnak rajza

AjÁnlatot kérek klí­ma berendezésre

Forgalmazott márkáink
BONECO
STEBA
CLOER
Kuhn Rikon
MIDEA
MASTER

BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon